1. Przeglądasz zawartość archiwalną forum dzwiek.org z lat 2005-2011. Z początkiem 2012 forum w swojej formie do roku 2011 zostało zamknięte i jego treść pozostawiona tylko do odczytu. Jeśli chcesz brać udział w dyskusjach sprawdź stronę główną czy są na niej interesujące Cię działy.
  2. Niektóre funkcje forum wymagają rejestracji. Po założeniu własnego konta będziesz mógł korzystać z takich funkcji jak m.in. tworzenie własnych tematów i postów, edycja własnego profilu użytkownika wraz ze statusami, prywatne konwersacje pomiędzy innymi zarejestrowanymi użytkownikami forum.

Klawiatura midi za 500-600zł

Dyskusja w dziale 'MIDI, samplery, syntezatory' rozpoczęta przez ateusz, 2 Grudzień 2011.

1. ateusz Początkujący

witam,
    przymierzam się do zakupu klawy. działam w abletonie. wydaję mi się, ż 4-oktawy to takie minimum (do elektroniki: experimental, witchhouse, minimal synth, minimal wave, czysty synth), ale może mnie przekonacie na mniej lub więcej wiele osób w Polsce poleca e-mu xboard 49, muszę przyznać że dużo pozytywnych opinii znalazłem na jej temat. jakie inne firmy/modele zasługują na uwagę?

dzięki,
  2. Marc The Drummer Aktywny Użytkownik

Zawód:
    Logistyk - SAP operator
    Potrzebujesz fejdery i roznorakie knoby czy wystarczy ci "goła" klawiatura?
  3. ateusz Początkujący

no nie powiem, przydałaby się takie ficzery. tylko czy takie all in 1 nie odbije się na jakości?
    gram elektronike: experimental, witchhouse, minimal synth, minimal wave, czysty synth .
  4. Marc The Drummer Aktywny Użytkownik

Zawód:
    Logistyk - SAP operator
    A do ilu $ ma ona byc?
  5. master_of_mastering Użytkownik

Zawód:
    kompozytor
    DAW:
    Reaper
    jeśli jesteś zainteresowany to mam obecnie do sprzedania klawiaturę Novation Nocturn 49, kupiona w czerwcu, oczywiście na gwarancji. Świetna akcja klawiszy. Sprzedaję tylko dlatego, że potrzebuje czegoś z pełnowymiarową klawiaturą.
    Jak coś to zapraszam na priv, cena jest atrakcyjna.
  6. ateusz Początkujący

Marc The Drummer, no na pewno <1000 zł :)
    master_of_mastering już się odzywam!

Share This Page

Użytkownicy znaleźli tę stronę szukając wyrażeń:

1. e-mu xboard 49 reaper