1. Przeglądasz zawartość archiwalną forum dzwiek.org z lat 2005-2011. Z początkiem 2012 forum w swojej formie do roku 2011 zostało zamknięte i jego treść pozostawiona tylko do odczytu. Jeśli chcesz brać udział w dyskusjach sprawdź stronę główną czy są na niej interesujące Cię działy.
  2. Niektóre funkcje forum wymagają rejestracji. Po założeniu własnego konta będziesz mógł korzystać z takich funkcji jak m.in. tworzenie własnych tematów i postów, edycja własnego profilu użytkownika wraz ze statusami, prywatne konwersacje pomiędzy innymi zarejestrowanymi użytkownikami forum.

Karty RME

Dyskusja w dziale 'Q&A - Marcin Bors (zakończone)' rozpoczęta przez pawel n., 25 Styczeń 2011.

1. pawel n. Użytkownik

Witaj Marcinie,
    pisales wczesniej ze posadasz 2 karty RME HDSP AES 32 PCIe. Czy mozesz zdradzic w jaki sposob sa zainstalowane. Ja nie moge zainstalowac poniewaz mi sie nie mieszcza, mam tez nowego mac pro.
    Dziekuje za odpowiedz.
    pozdrawiam
    Pawel
  2. marcin.bors gość specjalny

Witaj!

Kazdy z dwoch pakietow AES 32 sklada sie z karty glownej (A) i rozszerzenia (B).

Z tego co pamietam, aby zmiescic je w czterech slotach PCIe, nalezy wlozyc je w kolejnosci BAAB.

Szkoda ze nie ABBA....

Pzdr

M
  3. pawel n. Użytkownik

dzieki pozdrowienia
  4. marcin.bors gość specjalny

Share This Page

Użytkownicy znaleźli tę stronę szukając wyrażeń:

1. RME HDSP AES 32 PCIe