1. Niektóre funkcje forum wymagają rejestracji. Po założeniu własnego konta będziesz mógł korzystać z takich funkcji jak m.in. tworzenie własnych tematów i postów, edycja własnego profilu użytkownika wraz ze statusami, prywatne konwersacje pomiędzy innymi zarejestrowanymi użytkownikami forum.

Karta dźwiękowa

Dyskusja w dziale 'Forum' rozpoczęta przez cris9, 10 Luty 2012.

1. cris9 Początkujący

No tak, ale napisałem też że rzadko mam przyjemność z nim pracować, ale pracowałem, do tej pory pracowałem tylko na FL a jak chwile pracowałem na Pro Tools'ie to zdaję mi się lepszy, to moje zdanie, także dużo o nim czytałem..
  2. Igor Aktywny Użytkownik

Zawód:
    trener, realizator
    DAW:
    Pro Tools
    Chłopcy, pamietajcie, że z interfesjem M-Audio dostaniecie wersję SE, a nie LE (to jest stara wersja natywna działająca wyłącznie z interfejsami od Avid/Digi, z żadnymi innymi). SE jest dość konkretnie okrojona, choć na start może być "jak znalazł".
  3. sieka Początkujący

Czy M audio fast track c400 posiada wejście phantom?, niby pisze że tak, ale jak przeglądam na internecie zdjęcia to nie widzę :?
  4. vermon Użytkownik

DAW:
    Pro Tools
    Na przednim panelu jest ewidentnie guzik a nad nim napis +48V
    sieka lubi to.
  5. Marc The Drummer Aktywny Użytkownik

Zawód:
    Logistyk - SAP operator
    Pod jakim względem jest lepszy? Miksy na nim robione bedą lepiej brzmieć niz te z Fl'a czy innego softu? Przeciez i tu i tu mozna uzywac tych samych wtyczek. Zadajesz co post nowe pytania a tak naprawde to bys sobie na nie sam odpowiedzial gdybys popatrzyl na:

- specyfikacje sprzetu ktora to producent zawsze podaje na swojej stronie internetowej.
    - instrukcje obslugi interfejsu ktory kupiles [pytanie z podlaczeniem wiezy jest dlamnie zabawne a wierz mi producent napewno napisal w niej jak podlaczyc glosniki/monitory/wieze do niego]

Tak więc proszę ciebie. Zanim zadasz jakiekolwiek pytanie pomyśl sam i poszukaj. Nie zrozum mnie zle ale siec jest zawalona milionami takich pytan jakie zadajesz.

Share This Page