1. Przeglądasz zawartość archiwalną forum dzwiek.org z lat 2005-2011. Z początkiem 2012 forum w swojej formie do roku 2011 zostało zamknięte i jego treść pozostawiona tylko do odczytu. Jeśli chcesz brać udział w dyskusjach sprawdź stronę główną czy są na niej interesujące Cię działy.
  2. Niektóre funkcje forum wymagają rejestracji. Po założeniu własnego konta będziesz mógł korzystać z takich funkcji jak m.in. tworzenie własnych tematów i postów, edycja własnego profilu użytkownika wraz ze statusami, prywatne konwersacje pomiędzy innymi zarejestrowanymi użytkownikami forum.

Jaki przester miedzy MD2 a MT2 niekoniecznie BOSS !

Dyskusja w dziale 'Kącik Gitarzysty - dyskusje o gitarach, efektach i' rozpoczęta przez Satch, 30 Styczeń 2006.

1. Satch Początkujący

Moze to Cie zainteresuje.
  2. Hardi Aktywny Użytkownik

No ten MXR też jest git, ale gada dobrze raczej tylko z dobrym wzmacniaczem
  3. Grim Guest

ten mxr to overdrive - a kolega pyta o distortion.

Zainteresuj sie Line 6 Dr. Distorto albo Uber Metal !
  4. Larsu Użytkownik

MXR ZW-44 fajnie gada z tego co slysze ale zabardzo overdrive.. Przesluchalem juz chyba z 50 przesterow/przedwzmacniaczy :) teraz musze zamowic w sklepie kilka z nich, podlaczyc i zobaczyc live co i jak.. Na ta chwile podoba mi sie tech21GT2.. ale zobacze jak bedzie live. Troche drogi w polsce jest-prawie 800zl :) W stanach mozna go kupic za 50 dolarow.. oczywiscie jak sie ma tam znajomych.. a ja nie mam.. No ale bede myslal pozniej jak to wykombinowac.. Dzieki wszytkim za podpowiedzi.. Jak ktos wpadnie jeszcze na jakis pomysl to walcie.. ja bede kontrolowal ten temat ;)
  5. Hardi Aktywny Użytkownik

Kolega zamryki mieszka już ćwierć wieku w USA i wysyła sprzęt do Polski, skontaktuj się z nim, a na 100% nie odmówi ci pomocy, e-mail do niego: zameryki@netzero.net
  6. Larsu Użytkownik

A co to za kolega ? Jak wysle kase to nie zniknie ? :) bylem dzis i pogralem chwile na tej gt2 brzmienie wypasik rzeczywiscie mozna juz pokombinowac i ladny wyrazny przebijajacy sie przester.. dosyc spore mozliwosci kombinowania z brzmieniem.. i mega wzmocnienie sygnalu.. preamp szok :) 789 zl.. a w przyszlym tygodniu bedzie line6 to tez go sprawdze.
  7. Hardi Aktywny Użytkownik

Zameryki jest pewny jak to, że dzisiaj jest rok 2006 :) Ja już u niego kupowałem i różni znajomi, wszyscy jesteśmy bardzo zadowoleni :) Tutaj są opinie :)
  8. Larsu Użytkownik

GT2 dobri :) zamiata jak trzeba.. przynajmniej na razie :)
  9. zeroqll Guest

Polecam tech21 doube drive, tej samej firmy co sans amp. Bardzo duzo mozna na niej ukrecic, gralem z nia tylko na wzmacniaczu lampowym, wiec nie wiem jak bedzie grala z tranzystorem, ale podejzewam, ze rownie fajnie. W porownaniu do mxr zw znacznie bardziej uniwersalna, jak dla mnie mxr zw dodaje za duzo gory, a dd jest bardziej neutralna. Chyba nie mozna jej dostac w Polsce, jest tez juz nowa wersja, ale z ebeya z pomoca np pana zameryki nie powinno byc problemu.

Share This Page