1. Przeglądasz zawartość archiwalną forum dzwiek.org z lat 2005-2011. Z początkiem 2012 forum w swojej formie do roku 2011 zostało zamknięte i jego treść pozostawiona tylko do odczytu. Jeśli chcesz brać udział w dyskusjach sprawdź stronę główną czy są na niej interesujące Cię działy.
  2. Niektóre funkcje forum wymagają rejestracji. Po założeniu własnego konta będziesz mógł korzystać z takich funkcji jak m.in. tworzenie własnych tematów i postów, edycja własnego profilu użytkownika wraz ze statusami, prywatne konwersacje pomiędzy innymi zarejestrowanymi użytkownikami forum.

Jak omikrofonować piec ???

Dyskusja w dziale 'Gitara - rejestracja i obróbka nagrań' rozpoczęta przez sinquestsound, 25 Lipiec 2009.

1. sinquestsound Konto zlikwidowane na zyczenie uzytkownika

Witam,
    Nie będę pytał jak bo wszystko widać na fotce :D jak padnie takie pytanie proszę o zalinkowanie tutaj hehehe...

Pozdrawiam,

Załączone Pliki:

2. ghetto_blaster Użytkownik

Zawód:
    Student
  3. saurus Użytkownik

uuu.. ta koncepcja wydaje sie byc sluszna i w mixie pewnie nie bedzie problemow z iloscia sladow.. chyba na jednym bedzies musial pokombinowac z faza :) rozumiem ze sa jeszcze ambienty do tego? - przeciez bez abientow nagrywal nie bedziesz... staaaarrryy... dawaj fotke ambientow bo pomyslimy ze nie wiesz o co chodzi. :D :D p[oza tym dzwonil do mnie szatan i mowil ze masz za malo gainy na wiosle i bez tego nie nagrasz jak trzeba :D

hehe
    pzdr.
    SauruS.
  4. masterofphysicalchemistry Aktywny Użytkownik

cytując jeden film ;) - mają rozmach skur_____y :)

ubawilo mnie to :DDD
  5. waldek-j Początkujący

Witam wszystkich :)

6. sinquestsound Konto zlikwidowane na zyczenie uzytkownika

noooo dobre dobre ;)

Pozdrawiam,
  7. Blazej Użytkownik

przy tym pierwszym - rozmach, a przy drugim - duża wyobraźnia
  8. Ziober Użytkownik

A w miksie i tak zostanie slad z sm57. :D
  9. dominik.wieczorek Przyjaciel dzwiek.org

Zawód:
    Realizator Dżwięku
    albo giutar rig ;]
  10. pe-em Użytkownik

Zawód:
    realizator dźwięku
    No ale przecież chodzi o ciepełko z lamp. Audiofile to na pewno wysłyszą...:D
  11. dred Super Moderator

Zawód:
    kucharz
    DAW:
    Logic, Pro Tools
    swoją drogą ktoś wie, gdzie można taki statywik na majka kupić co się go od razu do paczki montuje?
  12. Koltun Przyjaciel dzwiek.org

Zawód:
    inżynier dźwięku, technik backline
    DAW:
    Cubase, Pro Tools
    USA. Tour Supply
  13. Smiechu Stały Użytkownik

Zawód:
    Inżynier Konstruktor
    DAW:
    Sonar
    W Estradzie i Studio było pokazanych kilka modeli... ale to musiałbym przejrzeć gazetki żeby podać konkretną nazwę i producenta
  14. Koltun Przyjaciel dzwiek.org

Zawód:
    inżynier dźwięku, technik backline
    DAW:
    Cubase, Pro Tools
  15. Hardi Aktywny Użytkownik

a statyw ktory daje sie miedzy pake a glowe?
  16. jaca Stały Użytkownik

Do swoich domowych kombinacji chcę kupić statyw do mika. Moje pyt. brzmi: czy taki zapinany do paczki nie przenosi niepożądanych rzeczy?
  17. dred Super Moderator

Zawód:
    kucharz
    DAW:
    Logic, Pro Tools
    taki do paczki jest zajebistym rozwiązaniem. co niby miał przenośić? najlepszy wydaje się ten audixowski tylko pewnie drogi strasznie. na stronie laudy cenniki nie działają ale znalazłem to. 240 PLN to trochę dużo...

Share This Page