1. Przeglądasz zawartość archiwalną forum dzwiek.org z lat 2005-2011. Z początkiem 2012 forum w swojej formie do roku 2011 zostało zamknięte i jego treść pozostawiona tylko do odczytu. Jeśli chcesz brać udział w dyskusjach sprawdź stronę główną czy są na niej interesujące Cię działy.
  2. Niektóre funkcje forum wymagają rejestracji. Po założeniu własnego konta będziesz mógł korzystać z takich funkcji jak m.in. tworzenie własnych tematów i postów, edycja własnego profilu użytkownika wraz ze statusami, prywatne konwersacje pomiędzy innymi zarejestrowanymi użytkownikami forum.

jak ściągnąć kupiony zestaw steven slate drums?

Dyskusja w dziale 'Pluginy' rozpoczęta przez dotu, 9 Marzec 2010.

1. dotu Początkujący

czesć mam pytanie
    przed chwilą zakupiłem na stronie steven slate drums jeden z pakietów
    zapłaciłem przez paypal i wszystko poszło ok
    ale nie mam pojęcia jak mam pobrać ten zestaw !!! ????
    czy ktoś z was moze mi pomóc ????
    dostełem jakies pascode ale nie wiem gdzie to wpisac
    pomocy!!!
  2. Smiechu Stały Użytkownik

Zawód:
    Inżynier Konstruktor
    DAW:
    Sonar
    w jednym maili na pewno dostałeś adres do strony www na której musisz się zalogować itd... ze względu bezpieczeństwa maile mogły być wysłane osobno... jak nic do Ciebie nie doszło (nie dojdzie w najbliższym czasie) to napisz do obsługi technicznej...
  3. dominik.wieczorek Przyjaciel dzwiek.org

Zawód:
    Realizator Dżwięku
    eee jak kupiles ex expanskion to nie podzialasz mi sie wydaje, bo trzeba kupic najpierw ex ?
  4. Smiechu Stały Użytkownik

Zawód:
    Inżynier Konstruktor
    DAW:
    Sonar
    Ja też przed chwilą kupiłem i nie weryfikowali tego... tzn... najważniejsze że są gogi do ściągnięcia... a kompakta z EX nie mogłem zarejestrować bo na stronie NI jakieś błędy... a podstawowa wersja EX jest potrzeba wyłącznie do wersji z playerem... :p
  5. Śmiechu, przepraszam, a skąd ściągnąłeś te gogi?
    Ja 3 tygodnie temu zakupiłem, ale w paczkach które były do pobrania nie ma żadnych gogów.
  6. Koltun Przyjaciel dzwiek.org

Zawód:
    inżynier dźwięku, technik backline
    DAW:
    Cubase, Pro Tools
    Żeby ściągnąć gogi po zakupie SSD z promocji audiomidi trzeba napisać maila do supportu SSD z prośbą o linka do nich.
  7. Napisałem mejla do supportu 4 dni temu i jak do tej pory nie dostałem żadnej odpowiedzi.
    Kołtun jeżeli możesz to wyślij mi linka na priv do tych gogów.
    Bardzo mi na tym zależy, bo właściwie tylko po to kupiłem SSD.
  8. Koltun Przyjaciel dzwiek.org

Zawód:
    inżynier dźwięku, technik backline
    DAW:
    Cubase, Pro Tools
    Tylko musisz mieć hasło i login inny niż ten który podany przez audiomidi. Ten login i hasło podawał SSD.
  9. Smiechu Stały Użytkownik

Zawód:
    Inżynier Konstruktor
    DAW:
    Sonar
    Tak jak napisał kołtun... każdy kto wysłał prośbę o udostępnienie gogów dostał indywidualnie login i hasło do ich ściągnięcia... no i oczywiście zakaz udostępniania linka... a z rozszerzeniami do EX są już dostępne gogi od razu... ba jak pisze producent to podobno ostatnia szansa na ściagnięcie jakichkolwiek próbek w wersjach gog... wchodzi ich własny triger i nie będą wspierać konkurencja jaką jest drummagog :D
  10. oczywiście posiadam takowe.
  11. Smiechu Stały Użytkownik

Zawód:
    Inżynier Konstruktor
    DAW:
    Sonar
    Ale to nie jest ten sam login i hasło które dostałeś do EX... w tym rzecz...
  12. Gitarniak Użytkownik

Polecam....jeszcze raz spróbować napisać do SSD....ja też po zakupie EX nie miałem gog i wav ...wysłałem maila z szczegółami transakcji...oraz z info, że nie ma gog i wav i w ciągu kilkunastu godzin miałem link do ściagnięcia...pozdrawiam
  13. Dzisiaj dostałem odpowiedź od supportu SSD. Trochę to trwało ale pliki są już na moim dysku.
    Warto było do nich napisać :)

Share This Page