1. Przeglądasz zawartość archiwalną forum dzwiek.org z lat 2005-2011. Z początkiem 2012 forum w swojej formie do roku 2011 zostało zamknięte i jego treść pozostawiona tylko do odczytu. Jeśli chcesz brać udział w dyskusjach sprawdź stronę główną czy są na niej interesujące Cię działy.
  2. Niektóre funkcje forum wymagają rejestracji. Po założeniu własnego konta będziesz mógł korzystać z takich funkcji jak m.in. tworzenie własnych tematów i postów, edycja własnego profilu użytkownika wraz ze statusami, prywatne konwersacje pomiędzy innymi zarejestrowanymi użytkownikami forum.

Interface UC-33 i Cubase

Dyskusja w dziale 'Komputery, Interfejsy, Oprogramowanie - Mac & PC' rozpoczęta przez prent, 4 Listopad 2011.

1. prent Początkujący

Witam. Mam pytanie odnośnie interface`u midi, czy istnieje możliwość konfiguracji UC-33 z Cubase 5 tak, abym mógł na nim pracować w taki sposób:
    -przyciski PLAY STOP REW I FF przypisuje ich funkcjom,
    -jedno z pokręteł przypisuje do Joga, inne natomiast do zmiany zoomu
    - przyciski 1,2,3,itd przypisuje do markerów lub opcji CUT COPY PASTE lub MUTE SOLO
    Ogólnie chodzi mi o dowolność w konfiguracji z Cubasem bo jak dotąd ogarnąłem tylko możliwość przypisania suwaka i to tez tylko i wyłącznie do kanału który akurat jest zaznaczony, myślę że usprawniło by to pracę nad trackami.Wiem, że istnieją takie interface tylko obawiam się,że sporo mogą kosztować.A póki co UC-33 leży i czeka aż się przyda.
    Bardzo proszę o pomoc

Share This Page

Użytkownicy znaleźli tę stronę szukając wyrażeń:

1. uc 33 pomoc