1. Przeglądasz zawartość archiwalną forum dzwiek.org z lat 2005-2011. Z początkiem 2012 forum w swojej formie do roku 2011 zostało zamknięte i jego treść pozostawiona tylko do odczytu. Jeśli chcesz brać udział w dyskusjach sprawdź stronę główną czy są na niej interesujące Cię działy.
  2. Niektóre funkcje forum wymagają rejestracji. Po założeniu własnego konta będziesz mógł korzystać z takich funkcji jak m.in. tworzenie własnych tematów i postów, edycja własnego profilu użytkownika wraz ze statusami, prywatne konwersacje pomiędzy innymi zarejestrowanymi użytkownikami forum.

Instrukcja obsługi PL - Edirol PCR-500

Dyskusja w dziale 'MIDI, samplery, syntezatory' rozpoczęta przez stackplz, 20 Luty 2011.

1. stackplz Użytkownik

Posiada może któryś z kolegów polskiego manuala do PCR-500? Ostatnio nabyłem tą klawiaturę i mam kilka problemów z nią:
    1. Mapy do Cubase SX3 - za cholerę nie mogę znaleźć.
    2. W Studio One umiem - dzięki dynamic mapping - przypisać sobie knoby i fadery, ale nie umiem padów do np. Impact czy innego samplera - przydałby mi się jakiś e-book z komunikatami midi.
    3. Gdy podłączam PCR przed Midi Out do MR to LED MIDI ciągle miga - tak jakby dostawał ciągłe komunikaty. Może trzeba przestawić klawiaturę w jakiś tryb?

Będę wdzięczny :)

Share This Page

Użytkownicy znaleźli tę stronę szukając wyrażeń:

1. studio one instrukcja pl

,
  2. edirol midi pcr -m30

,
  3. studio one instrukcja