1. Przeglądasz zawartość archiwalną forum dzwiek.org z lat 2005-2011. Z początkiem 2012 forum w swojej formie do roku 2011 zostało zamknięte i jego treść pozostawiona tylko do odczytu. Jeśli chcesz brać udział w dyskusjach sprawdź stronę główną czy są na niej interesujące Cię działy.
  2. Niektóre funkcje forum wymagają rejestracji. Po założeniu własnego konta będziesz mógł korzystać z takich funkcji jak m.in. tworzenie własnych tematów i postów, edycja własnego profilu użytkownika wraz ze statusami, prywatne konwersacje pomiędzy innymi zarejestrowanymi użytkownikami forum.

Ibanez PGM3

Dyskusja w dziale 'Kącik Gitarzysty - dyskusje o gitarach, efektach i' rozpoczęta przez Hardi, 18 Październik 2010.

1. Hardi Aktywny Użytkownik

Kilka dni temu stałem się szczęśliwym posiadaczem tej dość rzadko spotykanej na rynku europejskim gitarki (bardziej popularna w USA). Jest to sygnatura Gilberta produkowana do 2005. Mimo, że z tyłu główki widnieje dość wstydliwy napis (made in Korea) to trzeba przyznać, że wiosło jest wykonane naprawdę bardzo dobrze, a wręcz perfekcyjnie i gada rewelacyjnie. Jeśli ktoś szuka zawodowego dość uniwersalnego wiosła i to za bardzo przyzwoite pieniądze to polecam poszukać ten model.

2. Gitarniak Użytkownik

Dla mnie seria PGM jest jedną z najbardziej udanych (jak na Ibaneza).....do tego seria JS..oczywiście modele z wyższej półki...i sympatia do pana PG....

Fajne wiosło

Pozdrawiam
  3. konop_tnt Stały Użytkownik

DAW:
    Cubase
    Za ile ją wyrwałeś i gdzie?
  4. Hardi Aktywny Użytkownik

za 1000 zł od Tomka Andrzejewskiego
  5. dominik.wieczorek Przyjaciel dzwiek.org

Zawód:
    Realizator Dżwięku
  6. konop_tnt Stały Użytkownik

DAW:
    Cubase
    jakbyś sprzedawał daj cynk :)
  7. fabian Użytkownik

Zawód:
    technolog
    a jakie tam pickupy masz w niej.. inf? ibz?
  8. mono666 Początkujący

mnie zastanawia dlaczego wstydliwy napis ( made in Korea ) czy tylko dobre produkty sa z napisami made in USA lub Japan????. Miałem parę produktów made in USA i nie powiem aby byly rewelacyjnie wykonane, np Mesa juz nie pomne o Fenderach. jak dla mnie to teraz tylko mit o dobrych prodyktach :((((
  9. fabian Użytkownik

Zawód:
    technolog
    tak samo jak ja mam gitarke lag a500, ktore sa robione raczej w chinach, a to wioslo bije jakoscia wykonania i generalnie poziomem jakosci wiele dosyc drogich produktow.. wiec nie ma zasady..
  10. Hardi Aktywny Użytkownik

sprzedawać nie planuje, a jakie ma pickupy tego nie wiem, nic na nich nie pisze
  11. Hardi Aktywny Użytkownik

zmieniłem przetworniki na Suhr SSV Bridge & Neck i Suhr V60
  12. fabian Użytkownik

Zawód:
    technolog
    z ciekawosci - dlaczego wybor padl akurat na te pickupy?
  13. Hardi Aktywny Użytkownik

stoją u mnie w mieście w sklepie suhry (wiosła) z firmowymi przetwornikami, ograłem je i strasznie wpadło mi w ucho wiosło z takimi przetwornikami więc postanowiłem kupić takie przetworniki... wiem wiem, drewno itd. też się liczy :fisheye:

Share This Page