1. Przeglądasz zawartość archiwalną forum dzwiek.org z lat 2005-2011. Z początkiem 2012 forum w swojej formie do roku 2011 zostało zamknięte i jego treść pozostawiona tylko do odczytu. Jeśli chcesz brać udział w dyskusjach sprawdź stronę główną czy są na niej interesujące Cię działy.
  2. Niektóre funkcje forum wymagają rejestracji. Po założeniu własnego konta będziesz mógł korzystać z takich funkcji jak m.in. tworzenie własnych tematów i postów, edycja własnego profilu użytkownika wraz ze statusami, prywatne konwersacje pomiędzy innymi zarejestrowanymi użytkownikami forum.

Help !!! Jak wyeksportować mixdown 5.1 ??

Dyskusja w dziale 'Postprodukcja i dźwięk do filmu' rozpoczęta przez Tasiorowski, 22 Wrzesień 2010.

1. pi_ Aktywny Użytkownik

Direct import of split and interleaved surround files into separate tracks - oto notka z manuala wavelab'a 5

ale dla mnie post bartosza to info dnia;
    jakims sposobem / uzywany software, zastosowania/ dokonalem przyporzadkowania;
    pcm-stereo, surround- dd, dts,
    wiadomo , niszczy sie te pliki bo miejsca na obraz jest bardziej potrzebne,
    ale tu nie ma takiej potrzeby, po chwili szukania okazuje sie ze z logic audio moge bezposrednio wyexportowac do dvd-a,
    co prawda pewnie bez indexow ale zawsze, no i wavelab od niedawna na osx,
    wiec sonic solution ma konkurencje,
    dzieki za naprostowanie i wyglada na to ze problem rozwiazany
  2. Tasiorowski Stały Użytkownik

Dobra chłopaki, ogarnąłem się. Miałem tak napięty deadline, że myślałem że sobie w łep szczele :) Wnoszę o dodanie przez Jacka funkcji " Poślij użytkownikowi kwiaty". Dziękuję wam uprzejmie

Share This Page