1. Przeglądasz zawartość archiwalną forum dzwiek.org z lat 2005-2011. Z początkiem 2012 forum w swojej formie do roku 2011 zostało zamknięte i jego treść pozostawiona tylko do odczytu. Jeśli chcesz brać udział w dyskusjach sprawdź stronę główną czy są na niej interesujące Cię działy.
  2. Niektóre funkcje forum wymagają rejestracji. Po założeniu własnego konta będziesz mógł korzystać z takich funkcji jak m.in. tworzenie własnych tematów i postów, edycja własnego profilu użytkownika wraz ze statusami, prywatne konwersacje pomiędzy innymi zarejestrowanymi użytkownikami forum.

goodmans

Dyskusja w dziale 'Kącik Gitarzysty - dyskusje o gitarach, efektach i' rozpoczęta przez acq, 26 Listopad 2007.

1. acq Użytkownik

witam.

kumpel chce sprzedać głowę lampową firmy goodmans... być może ją kupię.
    nigdy nie słyszałem o głowach lampowych tej firmy. może ktoś wie coś na ten temat? jakiś link do www?

w niedługim czasie postaram się zamieścić foto
  2. dejote Użytkownik

Zawód:
    inżynier dźwięku/reżyser filmowy
    Odp: goodmans

Kumpel miał kiedyś taką głowę + jakąś packę box electronics do tego. Nie jestem gitarzystą więc się nie znam - ale działało :)
    Te głowy mają z 20 lat bodajże. Fajnie brzmią, nagrywałem ją kilkukrotnie.
  3. acq Użytkownik

oo!!

a może on ma jakąś instrukcję czy coś.... ??? ja nawet nie wiem jaka jest moc tego wzmacniacza...

spróbuje troche rozkręcić ją i zobacze chociaż jak jest zbudowany i co za lampy tam są...
  4. dejote Użytkownik

Zawód:
    inżynier dźwięku/reżyser filmowy

nie. on to też kupił z drugiej ręki. Jak go dorwę to podpytam.

Share This Page