1. Przeglądasz zawartość archiwalną forum dzwiek.org z lat 2005-2011. Z początkiem 2012 forum w swojej formie do roku 2011 zostało zamknięte i jego treść pozostawiona tylko do odczytu. Jeśli chcesz brać udział w dyskusjach sprawdź stronę główną czy są na niej interesujące Cię działy.
  2. Niektóre funkcje forum wymagają rejestracji. Po założeniu własnego konta będziesz mógł korzystać z takich funkcji jak m.in. tworzenie własnych tematów i postów, edycja własnego profilu użytkownika wraz ze statusami, prywatne konwersacje pomiędzy innymi zarejestrowanymi użytkownikami forum.

gitarowy rekord Guinessa pobity, koncert Deep Purple genialny

Dyskusja w dziale 'Kącik Gitarzysty - dyskusje o gitarach, efektach i' rozpoczęta przez Hardi, 2 Maj 2009.

1. Hardi Aktywny Użytkownik

Rekord pobity, było 6346 osób. Z polskich muzyków najlepiej zagrał Leszek Cichoński, widać, że gość mocno siedzi w tych klimatach, natomiast najlepiej zabrzmiał Marek Raduli. Za to Steve Morse pokazał jak się gra i brzmi naprawdę :) Koncert Deep Purple genialny, Steve zagrał perfekcyjnie zabijając brzmieniem :)
  2. dominik.wieczorek Przyjaciel dzwiek.org

Zawód:
    Realizator Dżwięku
    hmm, wiesz z cichonskim to jest tak, ze to jego impreza, i wszystko jest robione pod to zeby on wypdl swietnie. Dla mnie stan skibby leje na glowe cichonskiego w klimatach ktore obaj reprezentuja :). Sztuczna impreza jak dla mnie
  3. Lolo Stały Użytkownik

Zawód:
    pogrzebacz
    DAW:
    Reaper
    Cichoński BARDZO CHCE, ale po prostu jest "miękki" i nie czuje tego, co by nie robił, będzie to zawsze "japończyk". Coby grać Jimiego trza mieć jajca. Słyszeliście ten tragikomiczny numer określony mianem hymnu? :) Brzmi jak marsz pogrzebowy, a tekst pisał chory na depresję, popadający w anabiozę, eskimos. :) Ta impreza to pomyłka, moim skromnym zdaniem.
  4. jacek.mixer Administrator

Zawód:
    mikser
    DAW:
    Pro Tools
    mysle, ze to fajna impreza dla milosnikow gitary
    ale moze niekoniecznie dla zwyklych zjadaczy chleba
  5. Hardi Aktywny Użytkownik

Możliwe, że Stan Skibby bije Cichońskiego, na tej imprezie udzielał się głównie wokalnie, więc trudno mi powiedzieć. Wiadomo, że ta impreza jest robiona pod Cichońskiego, nawet grał przed Deep Purple, co było wielkim nieporozumieniem, bo to zupełnie nie pasowało, dwa odmienne style muzyczne. Ale jakby nie patrzeć Cichoński ma wielkie jaja, że podjął się takiego przedsięwzięcia.
  6. konop_tnt Stały Użytkownik

DAW:
    Cubase
    przepraszam kolego konop_tnt ale przez pomyłkę jako moderator edytowałem twój post i skoksowałem Twoją wypowiedź :( napisz to jeszcze raz - edytuj go

pozdro
    Hardi
    Cenzura?? ;)
    Niestety nie pamiętam :) Było tu npisane coś o wrdenej polskie naturze, która każe psioczyć kiedy tylko coś ciekawego się dzieje.
    Pisałem też o tym, ze w mediach wcale nikt nie trąbił o Cichońskim tylko o rekordzie jako takim.

Tak lipna impreza: nazwana przez guitarplayera: "GUITAR DAY"

Ech, no nie trzeba łykac wszystkiego co polskie jako super, ale po co zaraz te marudzenie, że ten to nie ma jaj, a ten to jeszcze coś innego.
  7. Lolo Stały Użytkownik

Zawód:
    pogrzebacz
    DAW:
    Reaper
    ...albo przerost ambicji i brak wyobraźni
  8. Hardi Aktywny Użytkownik

jaki przerost ambicji? i jaki brak wyobraźni????? udało mu się osiągnąć to co wielu uznawało za niemożliwe!!!!!! wielki szacun dla niego!!!!

polacy to jednak mają przeklętą naturę, wieczne narzekanie i biadolenie, a niech tylko komuś uda się coś osiągnąć to trzeba go zgnoić
  9. Lolo Stały Użytkownik

Zawód:
    pogrzebacz
    DAW:
    Reaper
    chłopaki z bayer full też wiele osiągnęli - nie o tym ten temat, koniec.
  10. Hardi Aktywny Użytkownik

Jeśli stawiasz na równi bayer full i Thanks Jimi Festival to ja już nie mam pytań, faktycznie koniec :)
  11. dominik.wieczorek Przyjaciel dzwiek.org

Zawód:
    Realizator Dżwięku
    dzien dobry tvn, eska rock jako pierwsze przyklady gdzie byl cichonski bardziej niz jego rekord. dwa, ze skibby gral dwa razy koncert u mnie w klubie i to co ten koles robi z nuemrami hendrixa to pala mala. nie psioczymy tylko luzna dyskusja odnosnie pompki. Gdyby nie deep purple i to ze z certyfikatem bilet byl 70 % tanszy to nie byloby ponad 6 kola rekordzistow;]
  12. konop_tnt Stały Użytkownik

DAW:
    Cubase
    Ej no trochę psioczycie :)

A co do zniżki 70 itd, no to wiele jest sposobów by osiągnąć cel :) A co do porównań gitarzystów:

"Kto najlepiej gra na wieśle, otóż ja gram całkiem nieźle" :)
    K. Staszewski

Share This Page