1. Przeglądasz zawartość archiwalną forum dzwiek.org z lat 2005-2011. Z początkiem 2012 forum w swojej formie do roku 2011 zostało zamknięte i jego treść pozostawiona tylko do odczytu. Jeśli chcesz brać udział w dyskusjach sprawdź stronę główną czy są na niej interesujące Cię działy.
  2. Niektóre funkcje forum wymagają rejestracji. Po założeniu własnego konta będziesz mógł korzystać z takich funkcji jak m.in. tworzenie własnych tematów i postów, edycja własnego profilu użytkownika wraz ze statusami, prywatne konwersacje pomiędzy innymi zarejestrowanymi użytkownikami forum.

gitara (strat) - korpus z jesionu

Dyskusja w dziale 'Kącik Gitarzysty - dyskusje o gitarach, efektach i' rozpoczęta przez Hardi, 15 Kwiecień 2008.

1. Hardi Aktywny Użytkownik

Możecie mi coś napisać na temat korpusu z jesionu?
  2. lestek Stały Użytkownik

Zawód:
    Producent muzyczny, inżynier dźwięku
    DAW:
    Pro Tools
    Odp: gitara (strat) - korpus z jesionu

Korpus z jesionu brzmi jak korpus z jesionu. :D

http://suhrguitars.com/wood.aspx

Moje wrażenie odnośnie jesionowych Fenderów jest takie, że z klonowym gryfem jest to dla mnie idealne połączenie. Dółjest szybki, precyzyjny, góra jest szklista, nieco cofnięty środek, ale to lubięsobie rekompensować na piecu (jestem wielkim fanem crunchów, dopalanych Ibanezem TS-10). Poza tym jesion obłędnie wygląda w transparentnych wykończeniach. :D

Pozdrawiam
  3. Hardi Aktywny Użytkownik

Odp: gitara (strat) - korpus z jesionu

pytam się bo myślę nad wiosłem Blade RH4 Classic :)

Share This Page

Użytkownicy znaleźli tę stronę szukając wyrażeń:

1. gitara z jesionu

,
  2. korpusy do gitar

,
  3. jesion na korpus

,
  4. korpusy do gitary strat