1. Przeglądasz zawartość archiwalną forum dzwiek.org z lat 2005-2011. Z początkiem 2012 forum w swojej formie do roku 2011 zostało zamknięte i jego treść pozostawiona tylko do odczytu. Jeśli chcesz brać udział w dyskusjach sprawdź stronę główną czy są na niej interesujące Cię działy.
  2. Niektóre funkcje forum wymagają rejestracji. Po założeniu własnego konta będziesz mógł korzystać z takich funkcji jak m.in. tworzenie własnych tematów i postów, edycja własnego profilu użytkownika wraz ze statusami, prywatne konwersacje pomiędzy innymi zarejestrowanymi użytkownikami forum.

Fast track pro

Dyskusja w dziale 'Komputery, Interfejsy, Oprogramowanie - Mac & PC' rozpoczęta przez aliant, 7 Lipiec 2011.

1. aliant Początkujący

witam

mam nastepujace 2 problemy:

Przy nagrywaniu wokalu, gdy odpalam zarejstrowany sygnal jest on bardzo lekko opozniony wzgledem podkladu. Da sie to wyczuc i nie moge sie zgodzic na cos takiego(dodam ze wczesniej pracowalem na duzo slabszym kompie z behringherem bca2000 i nie bylo takich problemow)
    Kombinowalem juz i w asio4all i ustawieniach od interfejsu z latencja we wszystkie strony.
    Problem wystepowal na audacity i cubase.

Drugi problem polega na tym, ze w momencie w ktorym wlaczam fast tracka, myszka momentalnie przestaje dawac sygnaly zycia(laser nadal sie swieci). Myslalem ze to cos z zasilaniem usb wiec kupilem zasilacz do interfejsu ale problem nadal wystepuje.

system to win7 64x

Panowie pomocy! ja jestem za slaby na to, z gory dzieki za kazda odpowiedz

pozdrawiam
  2. szatanica Początkujący

Zawód:
    Sound geek
    E....czytaj "system win 7 64x"...na tych prockach nic nigdy nie działa, jak trzeba...przerzuć się na 32 i będzie git...Tak wiem, to może średnio dobra rada, ale kiedyś chciałam skorzystać z "dobrodziejstw' 64x procesorów...wycofałam się po miesiącu...może tutaj szukaj problemu..

Share This Page

Użytkownicy znaleźli tę stronę szukając wyrażeń:

1. fast track pro opinie

,
  2. fast track proceneo