1. Przeglądasz zawartość archiwalną forum dzwiek.org z lat 2005-2011. Z początkiem 2012 forum w swojej formie do roku 2011 zostało zamknięte i jego treść pozostawiona tylko do odczytu. Jeśli chcesz brać udział w dyskusjach sprawdź stronę główną czy są na niej interesujące Cię działy.
  2. Niektóre funkcje forum wymagają rejestracji. Po założeniu własnego konta będziesz mógł korzystać z takich funkcji jak m.in. tworzenie własnych tematów i postów, edycja własnego profilu użytkownika wraz ze statusami, prywatne konwersacje pomiędzy innymi zarejestrowanymi użytkownikami forum.

Driver do Live Lite 8 Fender Edition

Dyskusja w dziale 'Nagrania i edycja' rozpoczęta przez Mirosław Brzastowski, 13 Wrzesień 2011.

1. Mirosław Brzastowski Początkujący

Witam,
    Przeniosłem temat, ale nie wiem, czy tedy droga. Przejdę do rzeczy. Chciałbym nagrać muzykę z gitary poprzez Fender Mustang II. W kompie mam Fender Fuse a programem edycyjnym jest LIVE Lite v.8 Fender Edition.
    Mój problem: Po wgraniu drivera ASIO mogę go zaznaczyć w Preferencje /Audio i wszystko jest O.K. Ale jak chcę nagranie odsłuchać: cisza. Dopiero po zmianie w menu/audio na sterownik MME/DirectX słychać nagrany dźwięk.
    Z drugiej strony: przy DirectX nie mogę nagrywać. Częstotliwość 44,1khz dla obu sterowników.
    Czytałem sporo na ten temat w necie, ale przypadku takiego nie znalazłem. Znajdę pomoc?

Share This Page

Użytkownicy znaleźli tę stronę szukając wyrażeń:

1. jak nagrywac w ableton live lite 8 fender

,
  2. ableton live lite 8 fender edition

,
  3. fender mustang nagrywanie

,
  4. nagrywanie fender mustang,
  5. fender mustang i nagrywanie