1. Przeglądasz zawartość archiwalną forum dzwiek.org z lat 2005-2011. Z początkiem 2012 forum w swojej formie do roku 2011 zostało zamknięte i jego treść pozostawiona tylko do odczytu. Jeśli chcesz brać udział w dyskusjach sprawdź stronę główną czy są na niej interesujące Cię działy.
  2. Niektóre funkcje forum wymagają rejestracji. Po założeniu własnego konta będziesz mógł korzystać z takich funkcji jak m.in. tworzenie własnych tematów i postów, edycja własnego profilu użytkownika wraz ze statusami, prywatne konwersacje pomiędzy innymi zarejestrowanymi użytkownikami forum.

DontCrack V.I.P. Plug-in Series w atrakcyjnej cenie!

Dyskusja w dziale 'Nowe produkty i wydarzenia' rozpoczęta przez JoachimK, 23 Wrzesień 2011.

1. JoachimK moderator globalny

2. Igor Aktywny Użytkownik

Zawód:
    trener, realizator
    DAW:
    Pro Tools
    Ja się muszę leczyć z zaawansowanego syndromu posiadania wtyczek, a oni tu z takimi promocjami wyjeżdżają...
    Ktoś te plug-iny testował już może? Bo mi jakoś doby brakuje ostatnio.
  3. nano Użytkownik

Te wtyki to do miksu ogólnie, czy to raczej sa wirtualne kostki gitarowe?
  4. JoachimK moderator globalny

5. konop_tnt Stały Użytkownik

DAW:
    Cubase
    Według mnie bardzo sensowne.
  6. nano Użytkownik

No właśnie. Fajne, nie wielkie. Ciekawe tylko jak działają. Trzeba demo obadać bo i cenka jest kusząca.
  7. Lolo Stały Użytkownik

Zawód:
    pogrzebacz
    DAW:
    Reaper
    Pierwsze wrażenie bardzo dobre, każdy ruch słychać tak jak powinno. Choć mogli by se podarować AŻ taką szatę graficzną.
  8. artree Użytkownik

DAW:
    Pro Tools
    m.in DC Analoger może być ciekawy. Trzeba przetestować.
  9. konop_tnt Stały Użytkownik

DAW:
    Cubase
    Z szybkich testów:
    - ciekawe pogłosy, proste, ale "kleją" instrumenty ładnie
    - limiter i maximizer - ładnie można dopalić bez słyszlanych artefaktów itd.
    - fajnie działają też te wtydki do pogrubiania basu i rozjaśniania (nie pamiętam nazw).

Share This Page