1. Przeglądasz zawartość archiwalną forum dzwiek.org z lat 2005-2011. Z początkiem 2012 forum w swojej formie do roku 2011 zostało zamknięte i jego treść pozostawiona tylko do odczytu. Jeśli chcesz brać udział w dyskusjach sprawdź stronę główną czy są na niej interesujące Cię działy.
  2. Niektóre funkcje forum wymagają rejestracji. Po założeniu własnego konta będziesz mógł korzystać z takich funkcji jak m.in. tworzenie własnych tematów i postów, edycja własnego profilu użytkownika wraz ze statusami, prywatne konwersacje pomiędzy innymi zarejestrowanymi użytkownikami forum.

Darmowe wtyczki od naszych poludniowych sąsiadów

Dyskusja w dziale 'Pluginy' rozpoczęta przez I-REC, 27 Listopad 2010.

1. I-REC Użytkownik

DAW:
    Logic
    Moze komus sie przyda kilka darmowych wtyczek.Niektore mozna sciagnac z torentow czy tez rapidshare i to wszystko prosto ze strony producenta :)...
    http://www.meldaproduction.com/
    Lolo lubi to.
  2. Dodam tylko, że warto zapoznać się z tymi pluginami, bo Melda robi jak dla mnie świetne brzmiące pluginy.
  3. nitay Początkujący

nie wiem jak u Was ale u mnie w momecie instalacji zaczyna sie burzyc program antywirusowy Avira:

4. I-REC Użytkownik

DAW:
    Logic
    czesto moj PC tak reaguje na aplikacje app. lecz nie zwracam na to uwagi.Wiekszosc antywirow tak sie zachwuje.Jesli jestes pewny zrodla pochodznia aplikacji to raczej nie powinienes sie obawiac...
  5. szkudlik Przyjaciel dzwiek.org

No nie byłbym tego całkiem pewien, wpadki się zdarzają, w 1995 nawet M$oft wypuścił CDka z betą Win95 i małym wirusikiem (zdaje się że to był Form - dosowy robaczek przyklejający się do master boot sector)

Ale jak widzę Avira wykrywa tego vira w sposób heurystyczny, więc pomyłki w detekcji są jak najbardziej możliwe. Najlepiej napisać do producenta i niech sprawdzi czy czasem mu coś nie wlazło.
  6. fabian Użytkownik

Zawód:
    technolog
    zassalem je jakis czas temu, ale jakos mi ich gui nie odpowiada.. moze sie mysle, ale nie wiedze w nich nic nadzwyczajnego - ot kolejne darmowe pluginy jakich cala masa..

btw. ludzie dajcie spokoj, odinstalujcie te antyviry, bo szkoda czasu i miejsca na forum na takie pierdoly.. mam u siebie postawiony system - od 3 lat nic mu sie nie dzialo pomimo braku antywira na pokladzie i stalego dostepu do netu.. da sie? dodam, ani nie mysle o reinstalce..
  7. Hubert Kot Użytkownik

podobno nie ma zbyt dużej różnicy pomiędzy pluginami rożnych firm, te tanie mogą być tak samo dobre jak te drogie. Gdzieś czytałem o tym w necie na stronie jakiegoś producenta

Share This Page