1. Przeglądasz zawartość archiwalną forum dzwiek.org z lat 2005-2011. Z początkiem 2012 forum w swojej formie do roku 2011 zostało zamknięte i jego treść pozostawiona tylko do odczytu. Jeśli chcesz brać udział w dyskusjach sprawdź stronę główną czy są na niej interesujące Cię działy.
  2. Niektóre funkcje forum wymagają rejestracji. Po założeniu własnego konta będziesz mógł korzystać z takich funkcji jak m.in. tworzenie własnych tematów i postów, edycja własnego profilu użytkownika wraz ze statusami, prywatne konwersacje pomiędzy innymi zarejestrowanymi użytkownikami forum.

Dźwięk w moim filmie.

Dyskusja w dziale 'Postprodukcja i dźwięk do filmu' rozpoczęta przez Mateusz Płoski, 4 Wrzesień 2011.

1. Mateusz Płoski Początkujący

Witam,
    Pracuję aktualnie nad filmem dokumentalnym na egzamin. Szukam fachowca który mógł by mnie wspomóc przy masteringu dźwięku. Niestety film jest realizowany z prywatnego budżetu co za tym idzie pomoc o którą proszę to pomoc non profit.
  2. Luke Audio Aktywny Użytkownik

Zawód:
    Realizator Dzwieku
    DAW:
    Pro Tools, Pyramix
    Dzwieku w filmie jako tako nie masteruje sie, przynajmniej nie w sposob jaki robi sie to z muzyka. Wiec chodzi tobie raczej o miks (???).

Moze napisz dokladniej co potrzebujesz, termin dokonania. Byc moze krotki fragment tegoz filmu na youtube/vimeo a moze znajdzie sie ktos kto podejmie sie tego dziela...
  3. Mateusz Płoski Początkujący

Okey, więc tak. Na pytanie co to za film odpowie notka z gazety: http://imageshack.us/f/705/gazetkaaa.jpg/
    Czas filmu to mniej więcej 15 minut.

Mam nagrany dźwięk w poczekalni z dwóch ukrytych mikroportów. Jest trochę brudny i chodziło mi o to czy ktoś by się nie podjął próby wyczyszczenia tegoż nagrania.
  4. Luke Audio Aktywny Użytkownik

Zawód:
    Realizator Dzwieku
    DAW:
    Pro Tools, Pyramix
    niestety troche za krotki czas, ja mam dopiero pod koniec pazdziernika pierwsze wolne terminy....ale byc moze jezeli chodzi tylko o przeczyszczenie 2 sciezek audio ktos wyciagnie pomocna dlon...
  5. adm27 Początkujący

Zawód:
    Realizator nagrań
    Mam trochę wolnego czasu. Mogę dziobnąć ten materiał

Share This Page