1. Przeglądasz zawartość archiwalną forum dzwiek.org z lat 2005-2011. Z początkiem 2012 forum w swojej formie do roku 2011 zostało zamknięte i jego treść pozostawiona tylko do odczytu. Jeśli chcesz brać udział w dyskusjach sprawdź stronę główną czy są na niej interesujące Cię działy.
  2. Niektóre funkcje forum wymagają rejestracji. Po założeniu własnego konta będziesz mógł korzystać z takich funkcji jak m.in. tworzenie własnych tematów i postów, edycja własnego profilu użytkownika wraz ze statusami, prywatne konwersacje pomiędzy innymi zarejestrowanymi użytkownikami forum.

Dźwięk Sowy z Horroru

Dyskusja w dziale 'Postprodukcja i dźwięk do filmu' rozpoczęta przez noozka, 13 Kwiecień 2010.

1. noozka Początkujący

Witam. Poszukuję dźwięku Sowy z horroru, nigdzie nie mogę takiego znaleźć, dlatego proszę o pomoc. Z góry dziękuje
  2. jacek.mixer Administrator

Zawód:
    mikser
    DAW:
    Pro Tools
    zerknij na freesound.org :)
  3. Lolo Stały Użytkownik

Zawód:
    pogrzebacz
    DAW:
    Reaper
    Kiedyś do jakiejś amatorskiej produkcji przerobiłem gołębia na sowę, eq + reverb :)
  4. noozka Początkujący

"
    "

szukałem już na tej stronie i nie znalazłem żadnego konkretnego...
  5. medyk303 Użytkownik

Tawny Owl jest kluczowa nazwa . Sprobuj pogooglowac . jak nie ma na freesound to sprobuj sounddogs.com - tyle, ze tu nic za friko .
  6. leokos80 Użytkownik

DAW:
    Reaper

Share This Page

Użytkownicy znaleźli tę stronę szukając wyrażeń:

1. dźwięk sowy

,
  2. sowa dźwięk

,
  3. dźwięki z horrorów

,
  4. dźwięk z horroru,