1. Przeglądasz zawartość archiwalną forum dzwiek.org z lat 2005-2011. Z początkiem 2012 forum w swojej formie do roku 2011 zostało zamknięte i jego treść pozostawiona tylko do odczytu. Jeśli chcesz brać udział w dyskusjach sprawdź stronę główną czy są na niej interesujące Cię działy.
  2. Niektóre funkcje forum wymagają rejestracji. Po założeniu własnego konta będziesz mógł korzystać z takich funkcji jak m.in. tworzenie własnych tematów i postów, edycja własnego profilu użytkownika wraz ze statusami, prywatne konwersacje pomiędzy innymi zarejestrowanymi użytkownikami forum.

Dźwięk pod krótkie intro

Dyskusja w dziale 'Postprodukcja i dźwięk do filmu' rozpoczęta przez Patryk, 22 Grudzień 2010.

1. Patryk Początkujący

Witam, nie wiem czy pisze w dob rym temacie, jeśli nie to najmocniej przepraszam. Szukam kogoś kto potrafiłby nagrać jakiś ciekawy dźwięk pod intro. Dźwięk to zaledwie 5 sekund. Wideo jest już gotowe, ale nie mam dźwięku, niestety nie mam też funduszy żeby zapłacić, jedyne co moge to 10zł? Jesli byłby ktoś chętny to bardzo prosze o kontakt tutaj na forum lub na numer GG: 2720115.
    Poniżej dwa filmiki z YT oraz Vimeo. Jeden to przykład, drugi to właśnie to wideo które potrzebuje dźwięku. Jeszcze raz proszę o pomoc, jedyne co mogę jeszcze zapewnić to link na stronie która niedługo powstanie, strona jest o tematyce lotniczej (Lotniczo.pl). Dziękuję z góry :)

Przykład (pierwsze 5 sekund filmu):

Wideo bez dźwięku:

Pozdrawiam, Patryk Pilecki.

Share This Page

Użytkownicy znaleźli tę stronę szukając wyrażeń:

1. dzwięk do intro

,
  2. dzwięki pod intro

,
  3. krotki dzwiek na intro