1. Przeglądasz zawartość archiwalną forum dzwiek.org z lat 2005-2011. Z początkiem 2012 forum w swojej formie do roku 2011 zostało zamknięte i jego treść pozostawiona tylko do odczytu. Jeśli chcesz brać udział w dyskusjach sprawdź stronę główną czy są na niej interesujące Cię działy.
  2. Niektóre funkcje forum wymagają rejestracji. Po założeniu własnego konta będziesz mógł korzystać z takich funkcji jak m.in. tworzenie własnych tematów i postów, edycja własnego profilu użytkownika wraz ze statusami, prywatne konwersacje pomiędzy innymi zarejestrowanymi użytkownikami forum.

Czy masz idoli wśród realizatorów dźwięku, czy też chcesz tworzyć własną jakość/styl?

Dyskusja w dziale 'Q&A - Marcin Bors (zakończone)' rozpoczęta przez marcinszwajcer.pl, 7 Grudzień 2010.

1. Marcin Szwajcer moderator globalny

Zawód:
    wiadomo
    Wielu z nas, jesli nie większość ma swoich idoli wśród innych mniej lub bardziej topowych realizatorów. Podejżewam, ze dla wielu z nas kimś takim jesteś właśnie Ty. Interesuje mnie kto jest "mistrzem mistrza", czyli kto jest twoim idolem wśród realizatorów? A jeszcze bardziej interesuje mnie, czy w ogóle jest ktoś taki, czy też może bardziej chcesz tworzyć swój własny styl nie wzorując się na nikim.
  2. marcin.bors gość specjalny

Witaj!

Idoli mam wielu, jednak najbardziej cenie osoby, ktore wyraznie wyrozniaja sie na rynku czyms nadzwyczajnym i szczegolnym.

Bylbym w siodmym niebie, gdybym mogl za kilkadziesiat lat zostac zaliczonym do takiego grona.

Chcociaz nie mam watpliwosci, ze nie jest latwym zadaniem stanac w jednej linii z Martinem czy Godrichem.

M

Share This Page