1. Przeglądasz zawartość archiwalną forum dzwiek.org z lat 2005-2011. Z początkiem 2012 forum w swojej formie do roku 2011 zostało zamknięte i jego treść pozostawiona tylko do odczytu. Jeśli chcesz brać udział w dyskusjach sprawdź stronę główną czy są na niej interesujące Cię działy.
  2. Niektóre funkcje forum wymagają rejestracji. Po założeniu własnego konta będziesz mógł korzystać z takich funkcji jak m.in. tworzenie własnych tematów i postów, edycja własnego profilu użytkownika wraz ze statusami, prywatne konwersacje pomiędzy innymi zarejestrowanymi użytkownikami forum.

Ciekawa sesja szkoleniowa w siedzibie firmy Dynacord w Niemczech!

Dyskusja w dziale 'Nowe produkty i wydarzenia' rozpoczęta przez realizatorpl, 7 Listopad 2011.

1. realizatorpl Użytkownik

DAW:
    Cubase, Pro Tools
    Witajcie!

W dniach od 26 do 27 października odbył się ciekawy wyjazd szkoleniowy do siedziby firmy Dynacord w Niemczech. W spotkaniu szkoleniowym w sumie udział wzięło ponad 20 realizatorów dźwięku z Polski.

Szkolenie odbyło się w miejscowości Straubing, gdzie znajduje się fabryka Bosch EVI. Poruszane były naprawdę ciekawe tematy.

Z tego wydarzenia opublikowany został ciekawy fotoreportaż na portalu Realizator.pl autorstwa Rafała Szumnego: http://www.realizator.pl/Tylko-w-realizator-pl/Sesja-szkoleniowa-w-firmie-Dynacord-w-Niemczech.html

Zapraszamy do zapoznania się z materiałem
  2. Marcin Szwajcer moderator globalny

Zawód:
    wiadomo
    Szkolenie było bardzo fajnie zorganizowane, przede wszystkim niezwykłe było to że ekipie Tommex'a udało się zgromadzić na prawdę mocna grupę zawodowych realizatorów przeważnie z conajmniej 10 letnim stażem zawodowym. W gruncie rzeczy stanowiliśmy dużą grupę znajomych, choć częśc z nas nigdy nie spotkała się na żywo, tymbardziej było to świetne doświadczenie. Polska to nieduży kraj a nasze środowisko tymbardziej.
  3. realizatorpl Użytkownik

DAW:
    Cubase, Pro Tools
    Ciekawe wydarzenie. Oprócz szkolenia taki wyjazd spełnia również świetną funkcję poznawczą. Wielu z nas tak jak Marcin wyżej napisał się nie zna. A w ten sposób w telefonie przybywa kontaktów :) Oby więcej takich właśnie inicjatyw!
  4. jacek.mixer Administrator

Zawód:
    mikser
    DAW:
    Pro Tools
    Balangowaliście coś? :)
    Dzwonił do mnie kolega i był zachwycony wyjazdem.
  5. Marcin Szwajcer moderator globalny

Zawód:
    wiadomo
    Powiedziałbym raczej że wielu z nas zna się ze słyszenia lub z obiegowej opinii i opowieści. Dla mnie na przykład było świetną sprawą poznać ludzi o których często słyszałem i którzy słyszeli o mnie. Poza tym sporą część uczestników znałem przecież z koncertów :)
  6. Marcin Szwajcer moderator globalny

Zawód:
    wiadomo
    poza szkoleniami na których wszyscy grzecznie słuchali i uczestniczyli też aktywnie (przyznam że panowie z Dynacorda mieli z nami nielekko bo wszystko chcielismy sprawdzić, zmienić, podotykać, posłuchać) ;-) była też część integracyjna. Wszystko na koszt dynacorda, a w tym wyżywienie, kolajce w dobrych miejscowych lokalach, open bar w każdym klubie w jakim zagościliśmy, kręgielnia itp. itd. Na prawdę było super! :)

Share This Page