1. Przeglądasz zawartość archiwalną forum dzwiek.org z lat 2005-2011. Z początkiem 2012 forum w swojej formie do roku 2011 zostało zamknięte i jego treść pozostawiona tylko do odczytu. Jeśli chcesz brać udział w dyskusjach sprawdź stronę główną czy są na niej interesujące Cię działy.
  2. Niektóre funkcje forum wymagają rejestracji. Po założeniu własnego konta będziesz mógł korzystać z takich funkcji jak m.in. tworzenie własnych tematów i postów, edycja własnego profilu użytkownika wraz ze statusami, prywatne konwersacje pomiędzy innymi zarejestrowanymi użytkownikami forum.

Bertrand Drums

Dyskusja w dziale 'Bębny - rejestracja i obróbka nagrań' rozpoczęta przez Andy, 8 Kwiecień 2011.

1. Andy Aktywny Użytkownik

ktoś słyszał ich produkty ? ma doświadczenia z tymi bębnami ? mógłby ktoś coś o nich powiedzieć, o ludziach, o tunigu, modernizacji starych zestawów ?
    ktoś słyszał ten "Ślimak Natural Edges", może Jacek ? :)
    aaa no i ceny ceny :)

do nich samych już napisałem, ale szukam też opinii innych :p

jeśli w złym dziale umieszczam pytanie to z góry przepraszam !
  2. Sanchezzo Użytkownik

Cześć,
    Pojawił się wątek Bertranda na innym forum :

http://www.perkusja.org/viewtopic.php?t=39408

W skrócie , na werbel może bym się skusił, jednakże jeśli chodzi o cały zestaw, kolega narzekał delikatnie na poziom wykończenia,...

Wg mnie to ich oficjalne ceny są lekko wysokie jak na taką powiedzmy nie równą jakość, jeśli chodzi o lakierowanie beczek to są wg mnie daleko w lesie,

Jeśli chodzi o modernizację starych zestawów, to nie ma to sensu wg mnie, wymiana kadeł w Yamaszcze SC wyniosła by mnie tyle co używany Pearl MMX........

Co do remontów np nowa obręcz - znowu sprawa lakierów, są jakie są, a jak nie ma takiego koloru to bierz natural........
  3. igs Aktywny Użytkownik

Zawód:
    Producent
    Interesowałem się tematem ostatnio. Bębny Bertrand oglądałem i również słyszałem różne opinie na ich temat.
    Ostatecznie jednak nie zdecydowałem się na zakup. Postawiłem na bardziej klasyczne rozwiązanie ;)

Share This Page

Użytkownicy znaleźli tę stronę szukając wyrażeń:

1. bertrand drums

,
  2. Ślimak Natural Edges