1. Przeglądasz zawartość archiwalną forum dzwiek.org z lat 2005-2011. Z początkiem 2012 forum w swojej formie do roku 2011 zostało zamknięte i jego treść pozostawiona tylko do odczytu. Jeśli chcesz brać udział w dyskusjach sprawdź stronę główną czy są na niej interesujące Cię działy.
  2. Niektóre funkcje forum wymagają rejestracji. Po założeniu własnego konta będziesz mógł korzystać z takich funkcji jak m.in. tworzenie własnych tematów i postów, edycja własnego profilu użytkownika wraz ze statusami, prywatne konwersacje pomiędzy innymi zarejestrowanymi użytkownikami forum.

Miks Animals as Leaders

Dyskusja w dziale 'Miks i mastering' rozpoczęta przez jaca, 17 Lipiec 2011.

1. jaca Stały Użytkownik

http://www.myspace.com/animalsasleaders
    Co sadzicie o miksie? A najlepiej: co sądzicie o całosci?
  2. artree Użytkownik

DAW:
    Pro Tools
    Muzycznie takie sobie, za mało harmonii ciekawych, ale spoko są na dobrej drodze:))). Technicznie gość spędził sporo czasu nad gitarą :) W klipie fajny robaczek się przewija ;)
    A miks jak dla mnie taki sobie, za mało dynamiczny, za bardzo buła.
  3. waldi40 Początkujący

DAW:
    Cubase
    mnie sie podoba gitara:)
  4. czarnuch.skc Użytkownik

Zawód:
    Student/Basista/"Realizator"
    Mix za ciemny mało czytelny (ale ja się nie znam). Dla mnie muzycznie nuuuuda. Goście mają technikę (tego nie można im odmówić), ale jakoś tak wszystko takie sobie jest. Bez jajec.
  5. 2666 Użytkownik

Mix oraz muza mistrzostwo, podoba mi sie takie brzmienie bębnów. Nic bym tam nie zmienił, wszystko działa idealnie. Jakiś czas temu bardzo dużo słuchałem tej płyty, wciąga i hipnotyzuje, a i klip maja też fajny.

Share This Page