1. Przeglądasz zawartość archiwalną forum dzwiek.org z lat 2005-2011. Z początkiem 2012 forum w swojej formie do roku 2011 zostało zamknięte i jego treść pozostawiona tylko do odczytu. Jeśli chcesz brać udział w dyskusjach sprawdź stronę główną czy są na niej interesujące Cię działy.
  2. Niektóre funkcje forum wymagają rejestracji. Po założeniu własnego konta będziesz mógł korzystać z takich funkcji jak m.in. tworzenie własnych tematów i postów, edycja własnego profilu użytkownika wraz ze statusami, prywatne konwersacje pomiędzy innymi zarejestrowanymi użytkownikami forum.

Akustyk/klasyk + wokal, doradźcie

Dyskusja w dziale 'Gitara - rejestracja i obróbka nagrań' rozpoczęta przez bosmanica, 14 Listopad 2011.

1. Łukasz S. Aktywny Użytkownik

Zawód:
    Realizator Dźwięku Live
    Studio Project B1 - z tym miałem styczność i również polecam w niskiej cenie, sprawdza się bardzo dobrze, choć dla mnie jest dość jasny.
    Ale kolega polecał SE i SP dużo bardziej niż MXL-e, które są mocno rozreklamowane, a podobno ciężko z nimi w miksie się zmieścić, jakoś nie siedzą.
  2. Artur(m) Aktywny Użytkownik

Gdybyś chciała być kowalem (nie tylko własnego losu), to co innego. Zainteresowania dźwiękiem są (wg. mnie) całkiem kobiece (a może równie kobiece).

.
    Mówisz o "znających się" - bosmanica nie ukrywa, że jest początkująca.
  3. ygg Aktywny Użytkownik

Zawód:
    dźwiękowiec
    DAW:
    Logic, Pro Tools, Sonar
    Uwierzyłabym, gdybym spotkała się z właśnie takimi reakcjami ze strony "kolegów po fachu" ;)

Owszem. Jest początkująca, dlatego też wykres typu "mniej więcej" wystarczy do ogólnego określenia jakiego brzmienia można się spodziewać (ale to tylko moje zdanie). Ostatecznie może kupić cokolwiek, ja tylko wyrażam swój punkt widzenia.

Share This Page