1. Przeglądasz zawartość archiwalną forum dzwiek.org z lat 2005-2011. Z początkiem 2012 forum w swojej formie do roku 2011 zostało zamknięte i jego treść pozostawiona tylko do odczytu. Jeśli chcesz brać udział w dyskusjach sprawdź stronę główną czy są na niej interesujące Cię działy.
  2. Niektóre funkcje forum wymagają rejestracji. Po założeniu własnego konta będziesz mógł korzystać z takich funkcji jak m.in. tworzenie własnych tematów i postów, edycja własnego profilu użytkownika wraz ze statusami, prywatne konwersacje pomiędzy innymi zarejestrowanymi użytkownikami forum.

Akai mpk mini

Dyskusja w dziale 'MIDI, samplery, syntezatory' rozpoczęta przez Addicted, 10 Styczeń 2011.

1. Addicted Początkujący

Witam ! Zastanawiam się nad kupnem Akai mpk mini [IMG]
    Klawiatura ta przydałaby mi się przy domowych produkcjach ale i również jako ciekawy dodatek na scenę :)
    Chciałbym poznać wasze opinie na temat tej klawiatury. Czy warto w nią zainwestować :)
  2. Marc The Drummer Aktywny Użytkownik

Zawód:
    Logistyk - SAP operator
    Mialem w swoich łapskach normalne mpk i mnie jakos nie zachwycilo bo pady te same co w serii mpd czyli do d***, klawisze same w sobie tez takie sobie a fejdery bez automatyki. Nie wiem jak bardzo jestes zaangażowany w muzyke [hobby czy powazne przedwsiewziecie] ale jezeli grasz poprostu w wolnym czasie jakas tam muzyczke to moze byc dobre rozwiazanie dla ciebie.
  3. pecemak Użytkownik

Nie ma wyśwetlacza ale jest świetny edytor do ustawienia wszystkich parametrów
    Ma bardzo twarde placki dlatego uderzenie i uzyskanie velocity powyżej 70 jest nie lada wyczynem
    klawiatura bez sensu jak we wszystkich wynalazkach tej wielkości ale dobrze się sprawdza jak chcesz coś wklepać
    będąć np w podroży Jeśli lubisz korzystać z arpeggiatora to czeka cię miła niespodzianka

Share This Page

Użytkownicy znaleźli tę stronę szukając wyrażeń:

1. akai mpk mini opinie

,
  2. akai mpk mini recenzja

,
  3. akai mpk mini cena