1. Przeglądasz zawartość archiwalną forum dzwiek.org z lat 2005-2011. Z początkiem 2012 forum w swojej formie do roku 2011 zostało zamknięte i jego treść pozostawiona tylko do odczytu. Jeśli chcesz brać udział w dyskusjach sprawdź stronę główną czy są na niej interesujące Cię działy.
  2. Niektóre funkcje forum wymagają rejestracji. Po założeniu własnego konta będziesz mógł korzystać z takich funkcji jak m.in. tworzenie własnych tematów i postów, edycja własnego profilu użytkownika wraz ze statusami, prywatne konwersacje pomiędzy innymi zarejestrowanymi użytkownikami forum.

„Yamaha Live Sound Seminars” - Bezpłatna seria szkoleń z podstaw realizacji dźwięku na żywo!

Dyskusja w dziale 'Nowe produkty i wydarzenia' rozpoczęta przez realizatorpl, 27 Grudzień 2011.

1. realizatorpl Użytkownik

DAW:
    Cubase, Pro Tools
    Yamaha Music Europe zaprasza na cykl szkoleń pod nazwą "Yamaha Live Sound Seminars".

Zakres szkolenia to podstawy realizacji dźwięku na żywo!
    Szkolenie poprowadzi Łukasz Błasiński i Paweł Zachanowicz.

Gdańsk - 17.01.2012 - klub Parlament
    Wrocław - 24.01.2012 - klub Agora
    Warszawa - 01.02.2012 - Siedziba firmy Aplauz (Łomianki - Dąbrowa)

Jeżeli:
    • uczysz się realizacji dźwięku,
    • zaczynasz poznawać sposoby rejestracji dźwięku,
    • chcesz się więcej dowiedzieć jak "ukręcić stopę", werbel, etc.
    To szkolenie jest właśnie dla Ciebie!

Jeżeli:
    • samodzielnie realizujesz koncerty
    • nagrywasz i miksujesz materiał muzyczny w studio
    To szkolenie nie jest dla Ciebie!

Podczas szkolenia będzie pomagał nam Grott Band.

UWAGA! Uczestnictwo jest nieodpłatne. Ilość miejsc ograniczona pojemnością sali. Decyduje kolejność zgłoszeń.

Więcej informacji, oraz zapisy: http://www.realizator.pl/Dzwiek/Yam...nie-z-podstaw-realizacji-dzwieku-na-zywo.html
  2. ProT Użytkownik

Juz sie zarejestrowalem:) Wysylacie jakiegos e-maila potwierdzajacego zapisanie?
  3. Koltun Przyjaciel dzwiek.org

Zawód:
    inżynier dźwięku, technik backline
    DAW:
    Cubase, Pro Tools
    Ja sie zapisałem a potem zobaczyłem że zasadniczo to szkolenie mnie nie dotyczy.
  4. Marcin Szwajcer moderator globalny

Zawód:
    wiadomo
    ...no iiii? jakaś puenta? ;-)
  5. dominik.wieczorek Przyjaciel dzwiek.org

Zawód:
    Realizator Dżwięku
    tez chcialem, ale Lukasz pewnie by mnie wyproisil :D
  6. realizatorpl Użytkownik

DAW:
    Cubase, Pro Tools
    Zapraszam do zapisywania się :)
  7. lukasz.blasinski Przyjaciel dzwiek.org

Nikogo nie wyprosze, obiecuje :) wiem, ze zapisali sie ludzie, ktorzy sami mogliby takie szkolenie poprowadzic - tez niech wpadna, ich glos bedzie wazny w dyskusji. Takich ktorzy "niby wiedza ale maja watpliwosci" - tez zapraszamy.
    To naprawde bedzie szkolenie z podstaw realizacji, obslugi podstawowych narzedzi, bedzie tez godzinna (moze dluzsza) opowiastka o zawodzie - co, po co, dlaczego... Ci ktorzy slyszeli ja w Krakowie - moga sie godzine spoznic :)
  8. ProT Użytkownik

ponawiam pytanie :)
    odsylacie maile potwierdzajace zapis, czy wystarczy to co sie wyswietlilo po wyslaniu formularza :) ?
  9. lukasz.blasinski Przyjaciel dzwiek.org

Wyslemy maile potwierdzajace uczestnictwo. Zrobimy wszystko co w naszej mocy, zeby wszyscy zainteresowani mogli wziac udzial.
  10. Artur(m) Aktywny Użytkownik

A czy może ktoś planuje do Warszawy i będzie przejeżdżał przez Kielce? Jak bym się załapał na szkolenie, to nie chciałbym ciągnąć autka, a pociągiem to mało sprawnie:(.

Share This Page

Użytkownicy znaleźli tę stronę szukając wyrażeń:

1. yamaha szkolenie

,
  2. kursy inżynier dzwięku

,
  3. podstawy realizacji dźwięku

,
  4. stowarzyszenie realizatorów dźwięku,
  5. pawel zachanowicz,
  6. yamaha europe szkolenie