Dyskusje na temat biznesu muzycznego, praw autorskich, dotacji oraz wszelkich prawnych zagadnień związanych z muzyką i nagraniami.
Od przyszłego roku chyba znów będę wkraczał w zagmatwany świat bycia samozatrudnionym w Polsce, czyli jednoosobowa działalność gospodarcza. Teraz...
co myślicie o studiu w okolicach Prudnika (woj. opolskie)? Najbliższe studio jest oddalone o 30 km.
http://www.recpublica.com/klienci.html Studio jest bardzo młode, a zwróćcie uwagę jak już dużo klientów tam było. I to wielu z nich wcale nie z...
gratuluje takiego ogloszenia. zanizaj dalej ceny i powodzenia.
Witam, zastanawiam się nad stawką za minutę montażu w studiu kursu językowego, kurs ma trwać około 50 minut. Jakie są stawki np. w Warszawie, ...
Jak zwykle trudne pytanie z serii... "a ile powinienem wsiąść za..." Mam propozycje zrobienia paru utworów/podkładów pod reklamy... wiem że paru z...
Witam Wszystkich, sprawa wygląda nastepująco : Prowadzę lokale gastronomiczne i co jakiś czas zdarzają się wesela lub zabawy gdzie gra "żywa...
Witam, na wstępie zaznaczę, że jak do tej pory zajmuję się inżynieria dźwięku amatorsko, (studio domowe z sprzętem klasy niższej średniej ale się...
Hej, Mam sprawę dośc dla mnie ważną.. Chcę otworzyc firmę która będzie nagłasniać imprezyi koncerty. Staram sie o dotacje "Kapitał ludzki...
Witajcie! Pozwolę sobie tutaj wkleić temat, który zagaiłem na forum Okolice Bluesa. Drodzy Bluesmani, Bluesfani i Okoliczni! Niniejszym...
tu som sami homerecordingowcy co znajom Cubase ;)
Myślę że wielu wielkich tego zawodu ani nie jest wykształcona w tym kierunku, a przygotowanie zdobyli z czasem - czyli praktyką. Takie szeregowanie...
Wrzucam jako ciekawostkę : http://wyborcza.biz/biznes/1,100896,7984151,Eurozet_uruchamia_kolejny_serwis_z_legalna_muzyka.html
Prosto z mostu... Jest realna możliwość stworzenia w Bydgoszczy, studia które miałoby łącznie 180m^2 powierzchni... z czego ponad 100m^2 mogłoby...
Studio British Groove Studios. Studio kosztuje 1700 funtów za dzień. Zrobione zostało w starym budynku mieszkalnym który wypruto w środku, zespawano...
Witam. Zajmuję się miksowaniem i nagrywaniem NIE zawodowo, ale chciałbym to zmienić. W ciągu paru najbliższych tygodni wejdę w branżę, która pozwoli...
Witam, czy posiada ktoś z was wzór umowy (nie wiem dokładnie jak taka umowa się nazywa), która umożliwiałaby utworzenie płyty składanki? Chodzi o...
Pytanie jest proste - czy bedac producentem i inzynierem moge legalnie rozliczac sie z urzedem skarbowym i nie placic 900zl miesiecznie ubezpieczenia...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Forum Rules