Forum użytkowników programu Reaper.
Hej! Czy mógłby ktoś mi wyjaśnić, dlaczego gdy "wrzucę" jakąś piosenkę profesjonalengo wykonawcy do reapera to poziom jej nagrania według UV meter...
Niechiałem śmiecić w innych wątkach stąd osobny temat. Nie piszmy na forum, które ma być poważne i profesjonalne, że np. Reaper jest darmowym...
Poprawcie mnie, jeśli źle myślę: Podczas renderowania projektu używany jest jedynie procesor, karta dźwiękowa nie jest w tym procesie używana,...
Wczoraj próbowałem dojść dlaczego kolory ścieżek wyglądają u mnie tak: http://img1.vpx.pl/up/20100418/reap32.png A nie jak na zdjęciu znajdującym...
Reaper to ciekawy DAW, ale niestety ma brzydkie GUI, więc postanowiłem je trochę ulepszyć, aby praca na nim była przyjemniejsza. Od zawsze...
Witam jak w temacie ,mam zamiar nagrać kapelę ale mam obawy czy mi sie xpek wykrzaczy ,czy nie będe musiał przesiąść się na maca .
Korzystam od niedawna z East West Complete Composers Collection. Wszystkie instrumenty działają OK, tylko jeden Symphonic Choirs nie do końca. Chodzi...
Pierwszy raz mam taki problem z reaperem, otóż świeżo po formacie odpalam reapera i po naciśnięciu "Play" marker stoi w miejscu, Sterowniki asio mam...
Bez reinstalacji. Coś nakopałem i edycja regionów to teraz miazga, wszystko się rozpier...la. Nie widzę nic co przypomina Restore Default Options lub...
Reaper 3.0 już jest! http://www.reaper.fm/index.php
Skoro tamto forum jest zamkniete, to moze trzeba dac znac autorowi tamtej strony, ze tutaj jest dzial "Reaper"? Zna ktos autora tamtej strony?
w jakiej cenie jest reaper 3 ? i czy można dostać go w jakimś polskim sklepie internetowym
Ktoś już to robił? Mam kilka sesji do wyrenderowania z FL8, ale tam nie ma opcji eksportu wszystkich ścieżek, poza tym render w FL jest strasznie...
Witam, daję nowy temat, żeby później łatwiej było szukać. Napiszcie proszę, czy Reaper posiada funkcję analogiczną do zamrażania instrumentów vst,...
Czy spotkał się już ktoś z tym problemem ? Dynamic EQ z PoCo Pci MKII odpalony w sesji Reapera 3 po kilku chwilach wywiesza DAW'a kompletnie :/
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Forum Rules